fordonsparken

våra tjänster som vi erbjuder

Betongbilar och betongpumpar till er tjänst

Våra betongbilar kan lasta upp till hela 7,5m3 och har 9 meters hydralränna

Betongbilar transporterar betong till alla olika projekt, vi levererar till alla, från stora företag och mindre privatpersoner. Alla våra fordon är av miljöklass ERUO 6 och vi använder miljöbaserade oljor och produkter. Våra förare består av både kvinnor och män med kompetens och erfarenhet av betong transporter.

Helhetslösning

Med helhetslösning menas att vi kan med professionellt kunskap kolla ditt behov, vad som skulle passa för just dig och vad vi kan rekommendera för just ditt projekt.

Betongpump

Betongpumpning är ett snabbt och effektivt sätt att förflytta betong från betongbil till form. Med ett bra urval av maskiner så kan vi lösa allt från stora infrastrukturprojekt till smågjutningar.

Mini, M32 och M46

Våra betongpumpar består av två stycken mastpumpar i storlekarna M32 och M46 och en minipump. Dessa pumpar kan pumpa ut betong från stora till små byggen och fastigheter. Minipumpen pumpar ut betongen med slang som består av olika storlekar beroende på betongtyp samt alla möjliga längder beroende på vad behovet är.

Varför köpa vår transporttjänst

Vi har alltid kunden i fokus och är måna om att kunden får det de behöver. Vi tillhanda håller allt från stora mastpumpar till små släpvagnspumpar. Det är viktigt för oss att ha ett brett utbud av maskiner och kunnig personal så vi kan täcka kundens alla behov. Om kunden är osäker på vad som är bäst för dem så hjälper vi gärna till och åker ut och tittar på arbetsplatsen och kommer med förslag på lämplig maskin.

Vad du får av oss

Geografiskt är vårt huvudområde Stockholm och Mälardalen, men vi åtar oss uppdrag i hela Sverige.  Oavsett om det handlar om flytbetong eller andra varianter har vi kapacitet och kunskapen för att lösa transporten.